Latest

Main Events

 • 23

  March

  PRANVERA E FRANKOFONISË

  Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Kinostudio
  23 March 19:00 - 23 March 20:40
 • 24

  March

  DON PASQUALE

  Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, Sheshi Skënderbej
  24 March 11:00 - 24 March 23:50
 • 24

  March

  GRUAJA E THYER

  Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli", Rruga \'Sami Frasheri\' 1001 Tirana
  24 March 19:00 - 24 March 23:50
 • 25

  March

  KROS TIRANA EYC 2022

  Parku i Madh i Liqenit të Tiranës, Liqeni Artificial
  25 March 10:00 - 25 March 12:00
 • 26

  March

  MARATONË NDËRGJEGJËSUESE

  Parku i Madh i Liqenit të Tiranës, Liqeni Artificial
  26 March 10:00 - 26 March 23:50
 • 28

  March

  KINEMAJA ITALIANE NË TIRANË

  Kinema Millennium, Rruga Murat Toptani
  28 March 19:00 - 28 March 23:50