Të Fundit

Aplikime & Informacione

Eventet e kryeqytetit

 • 14

  Mars

  Maluma World Tour

  Pritjes i erdhi fundi, Dita e Verës 2022 sjell Malumën në Tiranë! Muzika, jeta e natës dhe koncertet pësuan një goditje të fortë gjatë vitit 2020. Shumë koncerte të rëndësishme janë shtyrë në të gjithë botën për shkak të pandemisë së koronavirusit. S...

  Tiranë
  14 mars 20:00 - 14 mars 23:59
 • 30

  Nëntor

  Dantja i Pashmangshem

  Ekspozita “Dantja i Pashmangshem” është një ekskurs në të gjithë përkthimet në shqip, të plota e të pjesshme, të Komedisë Hyjnore të poetit Dante Aligierit duke filluar nga shek.XIX deri në 2018. Kjo ekspozitë që hapet në kuadër të vitit të Dantes, ...

  Shtëpia Studio Kadare, Rruga e Dibrës, Pll. 85, Shk. 1, Kati 3, Tiranë
  26 nëntor 17:00 - 30 nëntor 20:00
 • 30

  Nëntor

  Encanto

  Një vajzë e re kolumbiane duhet të përballet me zhgënjimin për të qenë anëtarja e vetme e familjes pa fuqi magjike.

  Cineplexx Albania, TEG (Tirana East Gate)
  25 nëntor 19:30 - 20 dhjetor 21:30
 • 30

  Nëntor

  House of Gucci

  Tre dekada dashurie, tradhëtie, dekadence e hakmarrjeje që përmbyllen me një vrasje. Në “House of Gucci” do të tregohet se ç’do të thotë një mbiemër, sa vlen, dhe sa larg mund të shkojë një familje për të mbajtur kontrollin në dorë.

  Cineplexx Albania, TEG (Tirana East Gate)
  25 nëntor 19:30 - 25 dhjetor 22:00
 • 30

  Nëntor

  Ghostbusters: Afterlife

  Kur një nënë dhe dy fëmijët e saj mbërrijnë në një qytet të vogël, ata fillojnë të zbulojnë trashëgiminë sekrete që u la pas gjyshi i tyre dhe lidhjen e tyre me Ghostbusters.

  Cineplexx Albania, TEG (Tirana East Gate)
  25 nëntor 19:30 - 20 dhjetor 21:30
 • 30

  Nëntor

  Nëntori i flamurit

  Muaji nëntor është shpallur nga Ministria e Kulturës “Nëntori i flamurit”. Në këtë kuadër Muzeu Historik Kombëtar më datë 25 Nëntor 2021, ora 10.00, çel ekspozitën me titull: “Drejt Pavarësisë”, e cila përmban ecurinë e ngjarjeve drejt pavarësisë së...

  Muzeu Historik Kombëtar, Sheshi Skënderbej
  25 nëntor 10:00 - 30 nëntor 16:00